Barça

L’equip suma efectius en el retorn a la feina

Entrenament. Després de quatre dies de descans, Ernesto Valverde dirigeix una sessió amb Ter Stegen, Cillessen, Suárez, Dembélé i Umtiti, ja retornats de les seves seleccions respectives

L’activitat va reprendre’s ahir a la ciutat esportiva Joan Gamper després dels quatre dies de descans que va donar Ernesto Valverde aprofitant l’aturada de la competició de clubs el cap de setmana passat per la disputa dels partits de seleccions. Precisament en l’entrenament matinal ja hi havia alguns dels internacionals blaugrana que ja han completat els seus compromisos de seleccions. Van ser Marc-André Ter Stegen, Jasper Cillessen, Luis Suárez, Ousmane Dembélé i Samuel Umtiti. A l’entrenament també hi van participar Juan Miranda i Riqui Puig, tots dos amb fitxa del filial, mentre que Sergi Samper i Malcom es van exercitar al marge del grup fent treball de recuperació de les seves respectives lesions. En tots dos casos s’espera que disposin de l’alta durant els pròxims dies.

L’equip blaugrana ja s’entrenarà cada dia fins dissabte, quan l’equip blaugrana disputarà el duel corresponent a la quarta jornada de lliga contra la Real Sociedad, a Anoeta. La resta d’internacionals que encara no s’han reincorporat a la disciplina blaugrana, ho faran al llarg de la setmana. És el cas de Sergio Busquets, Sergi Roberto i Ivan Rakitic, que ahir a la nit van coincidir a l’estadi Martínez Valero d’Elx en el compromís entre el combinat espanyol i el de Croàcia (6-0). Pel que fa a Philippe Coutinho i Arthur, han disputat de matinada l’amistós entre el Brasil i El Salvador celebrat al Fedex Field de Maryland (Estats Units).

Anoeta, preparada.

La Real Sociedad ha aprofitat els quinze dies sense lliga per avançar en la reforma de l’estadi d’Anoeta, amb la desaparició de la pista d’atletisme que envoltava del terreny de joc com una de les principals actuacions. Ahir, en una visita guiada amb els mitjans per observar l’estat de les obres, Jokin Aperribay, president de la Real Sociedad, va donar un missatge tranquil·litzador respecte a la funcionalitat del recinte, així com de l’estat de la gespa: “La direcció de l’obra compleix tota la normativa de seguretat. I respecte la gespa, la feina que ha fet l’empresària Lizariturri és bona. Tot millorarà a mesura que passi el temps, però estem contents de com està tot.”

PREPARACIÓ

L’equip ja s’entrenarà cada dia fins dissabte, quan té partit a Sant Sebastià

ANOETA

El missatge és tranquil·litzador respecte a l’estat de l’estadi i de la gespa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)