Barça

La tercera equipació homenatja la Diagonal

Barça. Nike ha elaborat una samarreta de dos tons, rosa pàl·lid i vermell, amb una franja que creua el tors per retre homenatge a una de les avingudes principals de Barcelona

El Barça ha fet oficial quina serà la tercera equipació de l’equip per a aquesta temporada i es confirma que manté l’homenatge a la ciutat de Barcelona. En tons rosa pàl·lid i vermell, la samarreta té una franja que creua en diagonal el tors, des de l’espatlla esquerra fins la part inferior dreta i que recorda a l’avinguda Diagonal, una de les artèries principals de la ciutat comtal. A més, té amb un disseny basat en la icònica vista aèria de l’Eixample. D’aquesta manera, Nike ha mantingut l’homenatge a la ciutat, després de que la primera equipació tingui deu ratlles verticals recordant els deu districtes de la ciutat i el groc de la segona recordi la de la temporada 2005/06 i recalci l’esperit aventurar del club.

La tercera equipació està disponible des d’avui mateix al lloc web de Nike i a les botigues i distribuidors oficials.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)