Barça

Els culers, satisfets amb la gestió de Bartomeu

Barça. L’enquesta feta a mil socis i mil no socis del Barça revela que el nivell de confiança en la junta és d’un notable

L’afició culer està satisfeta amb la gestió de la junta directiva que presideix Josep Maria Bartomeu, segons es desprès de l’informe de l’observatori blaugrana , que s’ha presentat aquest migdia. L’enquesta, realitzada entre mil socis del club i mil aficionats no socis, i tancada l’1 d’agost passat, situa la satisfacció de l’afició barcelonista en el 7,5, més alta que fa un any. Tot i així, 32 de cada 1.000 socis suspenen el club en nota global.

Pel que fa a la confiança de l’afició en la junta, la nota actual és de 6,9, una xifra molt similar a la nota global dels tres últims anys, que és un 7.

Una gran majoria dels enquestats, tant socis com no socis, considera que el Barça és el millor club del món, per davant d’equips com el Real Madrid, em Manchester United o el Manchester City.

A més, Josep Vives, portaveu del club, ha assegurat que “els socis son feliços amb Messi. Poder gaudir-lo cada dia. A la vida hi ha innovadors i imitadors. Ell es dels primers. Inventa cada partit.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)