Barça

La millora del seu contracte s’espera que se segelli aviat

La darrera renovació de Sergio Busquets amb el Barça va ser el maig del 2016. La seva vinculació amb el club blaugrana es va allargar fins al 30 de juny del 2021 amb l’opció de prorrogar l’acord dues temporada més (fins al 2023). Llavors també es va pactar amb el president blaugrana, Josep Maria Bartomeu, una futura modificació d’aquest contracte per tal de millorar les condicions del migcampista de Badia. Fonts pròximes a les parts esperen que aquesta revisió es concreti els dies o setmanes vinents, afavorit pel fet que es tracta d’aplicar unes condicions ja previstes el 2016. Tot i això, van preferir no fixar una data concreta.

L’aplicació de la modificació del contracte s’ha anat negociant els darrers mesos i un dels aspectes que ha de comportar és una millora econòmica de la fitxa del jugador per adequar-la a l’actual escala salarial del vestidor blaugrana, que s’ha vist trastocada amb les darreres renovacions i els darrers fitxatges. En aquest sentit, Busquets, per la seva trajectòria i els galons dins l’equip, ha de ser a la zona alta. D’igual manera, es faria efectiva la pròrroga del contracte de Busquets fins al 2023, quan el migcampista tindrà 35 anys. Els canvis també comportaran un augment de la clàusula de rescissió del migcampista, que actualment és de 200 milions d’euros. En aquest sentit, diverses fonts indiquen una xifra de 500 milions, que es la mateixa que s’ha fixat en les recents renovacions de Piqué i Sergi Roberto.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)