Barça

El Barça goleja en l’estrena europea contra el PSV

Triomf plàcid. Un trio de gols de Messi i un altre de Dembélé certifiquen el triomf blaugrana en el debut en la champions

Sense brillantor però amb molta efectivitat, el Barça ha començat amb bon peu el seu camí en la champions d’aquesta temporada. Els de Valverde s’han imposat al PSV per 4 a 0 amb un trio de gols de Messi i un altre de Dembélé. L’argentí ha obert el marcador amb un magnífic llançament de falta i no ha estat fins la segona meitat que els de Valverde han pogut certificar el triomf. Abans del segon gol de Dembélé, Coutinho ho ha provat amb dues rematades. una magnífica de rosca que ha marxat massa alt. El francès ha fet el segon gol en una jugada individual engaltant un xut ajustat després de deixar enrere dos rivals.

El tercer gol ha arribat després d’una bona assistència de Luis Suárez cap a Messi que ha engaltat una rematada de primeres per batre Zoet. Els mateixos protagonistes han certificat la golejada. Assistència de l’uruguaià cap a l’argentí que amb un xut creuat ha superat el porter del PSV. El marcador no s’ha mogut mes . El Barça debuta amb una golejada en la champions, el gran objectiu per aquesta temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)