Barça

La Champions enganxa

Gran entrada. Tot i l’horari inusual, l’estrena del Barça a Europa aplega 73.462 espectadors, la millor entrada del curs fins ara i sols 5.000 espectadors menys que el dia de la Juve, ara fa un any

La Champions atrau. Obsessió sana. Leo Messi es va encarregar d’encendre la guspira de la il·lusió el dia del Gamper. Vol aquesta Champions i ho va deixar clar en les seves primeres paraules com a capità. Aquell missatge de l’argentí prometent que el Barça aniria de ple per aquesta competició el dia del partit contra el Boca Juniors ha contagiat tot el vestidor i els aficionats. El barcelonisme està conjurat. El Barça vol tornar a regnar a Europa i ahir va quedar clar que l’equip no estarà sol en aquesta lluita.

El fet de jugar a les 18.55 h en lloc de l’habitual horari de Champions de les 20.45 h feia témer que hi hagués una baixa entrada al Camp Nou. Res de res. És cert que durant els primers minuts de partit hi havia més cadires buides del que és habitual, però finalment l’estadi es va acabar omplint. 73.462 espectadors en l’estrena de l’equip a la Champions. Només 5.000 persones menys que en el debut de fa un any contra la Juve, en un partit clarament de més atractiu futbolístic (3-0, 78.656 espectadors).

Valverde havia demanat en la prèvia del partit que el públic anés al camp, malgrat que el canvi d’horari no ajudés des del punt de vista logístic, i els culers van respondre. El partit d’ahir contra el PSV és per ara el partit en què hi ha hagut més espectadors aquesta temporada, al davant del debut en la lliga contra l’Alavés (52.356) i del dia de l’Osca (71.057). L’entrada d’ahir supera amb escreix també la dels altres dos partits de la fase de grups jugats a casa el curs passat. El dia de l’Olympiacòs hi va haver 55.026 espectadors i el dia de l’Sporting de Portugal, 48.336. El rècord del curs passat a Europa va ser el dia del Chelsea, a vuitens, amb 97.183 persones.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)