Barça

Dembélé brilla també a Europa

En estat de gràcia. El francès ha marcat en les tres competicions que l’equip ha jugat

Ousmane Dembélé continua tocat per la vareta màgica. L’internacional francès va tornar a marcar ahir contra el PSV i encadena ja el seu quart partit consecutiu veient porteria. Gol decisiu contra el Valladolid al José Zorrilla, gol contra l’Osca a casa, gol en la visita a Anoeta i premi també en l’estrena en l’actual edició de la Champions.

El d’ahir, gol en majúscules. Ousmane va rebre d’esquena a molts metres de l’àrea i amb un gest tècnic exquisit trepitjant la pilota que hauria signat el mateix Busquets, es va desfer del marcatge d’Hirving Lozano i de la pressió d’Hendrix. Dembélé va iniciar la cursa, el central Schwaab va sortir-li al tall i el francès va connectar amb la cama dreta un magistral xut al pal llarg de la porteria defensada per Jeroen Zoet. Rosca brillant. Golàs (2-0, 74’).

El gol va servir per donar tranquil·litat a l’equip i per acabar de doblegar a un PSV que com era d’esperar va generar certs problemes a la contra. Amb aquest gol, Dembélé ja ha marcat en les tres competicions que ha jugat l’equip (supercopa, lliga i Champions) i suma cinc gols en els sis partits que ha jugat. Significa, a més, el seu segon gol a Europa amb el Barça després del que va marcar la temporada passada contra el Chelsea.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)