Barça

Ernesto Valverde

Tècnic del Barça

“Messi fa de l’extraordinari una cosa rutinària”

Com a la resta d’aficionats al futbol, a Ernesto Valverde també se li esgoten els elogis a l’hora de valorar les actuacions de Leo Messi sobre el terreny de joc. “És decisiu i no es cansa de fer hat triks a la seva carrera. Converteix l’extraordinari en una cosa rutinària”, va destacar el técnic blaugrana en la roda de premsa posterior al debut de l’equip a la Champions. “Ens hem de pessigar per adonar-nos que és un fet únic, que no ha succeït en anys d’història. Quan ell no hi sigui serà difícil trobar alguna cosa igual”, va afegir respecte al 10 blaugrana.

Valverde va apreciar que contra el PSV l’equip va corregir alguns problemes detectats dissabte passat al camp de la Real Sociedad, sobretot pel que fa a controlar els contraatacs del rival: “Potser quan el resultat era més curt hi ha hagut algun moment d’incertesa, però el que més m’agrada és que insistim i som perseverants”, va incidir. També va considerar normal el fet que costés encarrilar el partit. De fet, el 2-0 no va arribar fins ben entrada la segona part (74’). Valverde ho va justificar així: “Al començament les forces estan més igualades perquè no hi ha tant desgast físic. Però segons avança el partit al que defensa li costa mes perquè cansa mes córrer rere pilota que tenir-la controlada. Marquem més gols a la segona part que a la primera perquè el desgast influeix.”

Preguntat per Dembélé, el tècnic va comentar que el davanter francès “està treballant molt bé”. “L’any passat va patir la lesió i ho va tenir més complicat. Però ara ha trobat el seu lloc. Està fent gols importants i esperem que encara vagi a més”, va afegir. I de Coutinho, que ahir va estrenar-se a la Champions amb la samarreta del Barça, també n’espera molt: “Es un jugador fonamental per a nosaltres. Té desequilibri, bon xut, s’esforça... Teníem ganes que pogués jugar a la Champions.”

MESSI

El que fa no ha passat en anys d’història. Quan no hi sigui serà difícil trobar res d’igual

DEMBÉLÉ

Ha trobat el seu lloc. Està fent gols importants, i esperem que encara vagi a més

COUTINHO

És un jugador fonamental. Teníem ganes que pogués jugar en la Champions
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)