Barça

Iniciativa per despenjar la samarreta d’Urdangarin

Repte. Les associacions Manifest Blaugrana i Dracs 1991 aspiren a recollir 3.200 signatures abans de l’assemblea del 21 d’octubre perquè el punt es pugui incloure en l’ordre del dia

Des que Iñaki Urdangarin va ser investigat i finalment condemnat per delictes fiscals, prevaricació, malversació, frau i tràfic d’influències, que diversos socis del FC Barcelona havien alçat la veu per reclamar que la seva samarreta fos despenjada dels llocs d’honor del Palau Blaugrana. Des del principi, el club sempre ha mantingut que la samarreta amb el dorsal 7 estava penjada allà pels seus mèrits esportius en el club i que no consideraven oportú treure-la, com tampoc canviar el nom del museu, que es diu President Núñez.

Doncs bé, un grup d’associacions, Manifest Blaugrana i la penya Dracs 1991, sembla que han dit prou i han decidit fer un pas endavant per posar fi a aquesta situació iniciant una recollida de signatures que té com a objectiu recollir-ne un total de 3.200, que són les necessàries, segons l’article 20.11 dels estatuts del club, per permetre fer entrar la qüestió a l’ordre del dia –i votar-la– a l’assemblea general de socis compromissaris del 21 d’octubre. És un total del 3% dels socis del club blaugrana.

Per aconseguir aquest objectiu, les dues associacions posaran punts de recollida al voltant del Palau en dies assenyalats. El primer dia serà avui en el partit de futbol sala entre el Barça i el Saragossa a les 21:15. Els següents dies seran demà a les 18:00 h en el Barça-Veszprem d’handbol; el 27, a la 1:30 h pel Barça - Gran Canària de bàsquet, el 28 a les 21:15 h en el partit contra el Segàvia de futbol Sala. I ja en el mes d’octubre en el partit d’handbol del dia 6 contra el Montpeller i el 13 en els partits contra el Peníscola de futbol sala i contra el Saragossa de bàsquet. I si amb això no n’hi hagués prou, els dos grups estan treballant per tenir també punts de recollida al voltant del Camp Nou en el partit contra el Girona de diumenge i contra l’Athletic de Bilbao del dia 29.

Manifest Blaugrana i la Penya Dracs 1991 han endegat aquesta iniciativa perquè consideren que una àmplia majoria de socis del Barça consideren que despenjar la samarreta seria el més correcte i també consideren que, si prospera, seria una manera de demostrar que el club continua sent del soci més enllà d’anar a acudir a votar en les eleccions cada sis anys.

En el comunicat, les dues associacions també encoratgen la resta de penyes o grups d’animació del Barça a adherir-se a la proposta i inclouen les seves dates perquè ho puguin fer efectiu.

PUNTS DE RECOLLIDA

En els pròxims partits al Palau es posaran punts de recollida a prop del recinte

CAMP NOU

També treballen perquè es puguin recollir firmes el dia del Girona i contra l’Athletic

MOTIUS

Les associacions consideren que un grup ampli de socis vol el número 7 despenjat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)