Barça

Els aficionats trien Messi

Jugador de la setmana de la UEFA. El 10 blaugrana s’erigeix en el millor de la primera jornada de la Champions, avalat pel ‘hat trick’ que va endossar al PSV Eindhoven

L’exhibició de Leo Messi de dimarts passat contra el PSV, culminada amb un hat trick, ha rebut el reconeixement dels aficionats, que han triat al crac blaugrana com el millor jugador de la primera jornada de la fase de grups de la Champions. Aquest ha estat el resultat dels vots recollits en el web de la UEFA –es pot votar el millor jugador de cada partit–, i Messi s’ha imposat a altres candidats, com Nabil Fekir (Olympique), Paul Pogba (Manchester United) i James Milner (Liverpool). Pel que fa a l’elecció del millor gol, en que hi aspirava el d’Ousmane Dembélé, finalment va ser elegit el que va fer Mauro Icardi en l’Inter-Tottenham mitjançant un gran xut de volea de fora l’àrea.

Canvi d’imatge

Messi, com la resta de futbolistes blaugrana, va reprendre ahir els entrenaments després de la jornada de descans de dijous i ho va fer amb la barba molt menys poblada del que ha estat habitual els darrers dos anys, tal com es va observar en les imatges de la sessió facilitades pel club blaugrana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)