Barça

Ernesto Valverde

Entrenador del Barça

“El VAR té encara alguns clarobscurs”

Ernesto Valverde estava fastiguejat perquè entén que l’expulsió de Lenglet va canviar completament un partit que el Barça tenia controlat absolutament. El tècnic no comprenia perquè s’havia consultat el VAR en una jugada que ell va qualificar de simple “topada”. “El VAR hi és per a les jugades grosses, per a aquelles en què l’àrbitre pot quedar assenyalat pels mitjans, té encara els seus clarobscurs”, va afirmar. Valverde va explicar com va viure el moment de la jugada i la cara de sorpresa que li va quedar quan va veure que el seu equip es quedava amb un jugador menys. “Al camp jo pensava que l’àrbitre volia consultar l’entrada de Pere Pons a Lenglet, no al revés. Per mi no és una agressió, és una situació estranya. És una topada. He vist Pere Pons disculpar-se amb Lenglet. Discrepo amb el VAR perquè per mi no és expulsió.”

El tècnic barcelonista va afirmar que tenien el partit controlat a cada moment perquè no permetien que el Girona pogués sortir a la contra amb els seus jugadors més elèctrics, com Portu. “Quedar-nos amb deu ens condiciona. També rebre els dos gols al final de la primera meitat i a l’inici de la segona. Hem hagut d’arriscar jugant amb un de menys. Amb 2 a 2 encara teníem màgia, però el 3 a 2 no ha arribat. Ells buscaven alguna contra.” Valverde va agrair el suport de l’afició barcelonista i va felicitar els seus jugadors per l’esforç fet. “Davant l’adversitat cal suport. L’equip ha estat compromès i el públic ens ha ajudat. Hem estat a prop de guanyar. L’equip ha tingut una gran actitud però hem perdut dos punts”, va assenyalar.

Va fer autocrítica per no haver fet entrar Umtiti just quan Lenglet ha vist la vermella. “És clar que he pensat a fer abans el canvi d’Umtiti, però volia deixar un cert marge a Samuel per escalfar. Teníem el partit controlat perquè no passava res. Volia evitar riscos. És una errada meva”, va admetre.

Valverde va anar-se’n amb la sensació que el seu equip havia perdut dos punts, però també va assegurar que havia vist “coses bones” en el seu equip perquè en cap moment va perdre la cara al partit. Respecte al doble canvi de Rakitic i de Coutinho, va comentar que Arthur no podia aguantar tot el partit perquè durant aquesta setmana havia tingut molèsties i també perquè volia donar descans a dos futbolistes que seran titulars en els pròxims partits perquè són clau per ell.

EXPULSIÓ LENGLET

“És la primera expulsió en què el jugador a qui fan la falta demana perdó”

EL PARTIT

“L’equip ha estat compromès i el públic ha ajudat. Hem estat a prop de guanyar”

EL CANVI D’UMTITI

“És clar que he pensat a fer abans el canvi, però no volia risc. És errada meva”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)