Barça

“Tinc la sensació que el VAR està per cobrir les grans jugades polèmiques”

Valverde en 9 frases.

EL PARTIT A LEGANÉS: “Els equips de Pellegrino són ordenats i en funció de com et moguis et poden sorprendre. A Butarque serà dur”.

OPCIÓ PER MIRANDA AL LATERAL?: “S’ha quedat Miranda perquè tenim tres partits aquesta setmana i és cert que és una possibilitat. Amb la selecció eren uns entrenaments. Fora de casa els partits són durs, per tots”.

EL PREMI THE BEST: “Cadascú tindrà la seva opinió. No crec que s’hagi de comparar però per mi el millor és Messi. El premi es diu The Best i ell és el millor. Però Modric es un gran jugador i ha fet un gran any”.

MALCOM I MUNIR: “Malcom té l’alta després de l’esquinç i Munir és un mes de la plantilla. Ha entrenat bé i en qualsevol moment pot entrar. El partit de demà és propici per guanyar. Si poden entrar, ja ho veurem”.

EL VAR: “El VAR té coses que m’agraden més, com en les jugades decisives, i té una altre part que no acabo de veure clar. Tinc la sensació que el VAR està per cobrir les grans jugades polèmiques”.

EL XOU DEL FUTBOL: “Fa anys no hi havia tants premis ni tanta premsa. Ara tot s’ha magnificat, hi ha moltes gales i cada gala és un autohomenatge. Amb més premsa hi ha més vidilla, més soroll i això ven”.

VERMAELEN: “Compto amb ell, per suposat. És una assegurança. Ja ho va demostrar l’any passat”.

COUTINHO DE DAVANTER?: “És una opció, però no donarà pistes”.

FRAGILITAT DEFENSIVA: “Encara es aviat per analitzar perquè hem encaixat més gols. Hem d’equilibrar-nos, a vegades juguem amb quatre davanters i ens hem de cobrir”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)