Barça

El Barça no passa de l’empat a Mestalla (1-1) i perd el lideratge

S’allarga la mala ratxa. Els blaugrana, que una altra vegada han començat perdent, encadenen ja quatre jornades sense guanyar

El Barça ha encadenat aquesta nit la quarta jornada de lliga sense vèncer en no passar de l’empat contra el València, en un duel en què els blaugrana, tot i dominar la possessió, han patit molt per generar perill.

El València ha encetat el duel a totes, en busca de posar contra les cordes el Barça des del xiulet inicial. I l’objectiu li ha sortit de meravella, ja que en el minut 2 l’equip de Marcelino s’ha posat per davant en el marcador, en un córner molt mal defensat pel Barça, en què la pilota, després que Vermaelen no arribés a refusar-la i que rebotés en l’esquena de Piqué, ha anat a parar al segon pal, perquè Garay marqués a plaer. El gol ha deixat estabornit els blaugrana, que en el primer quart d’hora s’ha vist atropellat pel València. Els locals, de fet, han vorejat el 2-0 en un fort xut des de la frontal de Kondogbia (7’) i en un altre de creuat de Batshuayi (12’). A poc a poc, però, el Barça, a través de la possessió, ha anat domant el València, i després d’un possible penal sobre Suárez –el col·legiat del VAR ha entès que la falta s’havia produït fora de l’àrea, el que suposa que no hi hagi opció a la revisió de la jugada–, ha arribat l’empat, de Leo Messi, que després d’un teva meva amb Suárez ha superat Neto amb un xut ajustat al pal (23’). L’1-1 encara ha calmat més els ànims, amb un Barça dominador i un València tancat, que tot i així ha estat a punt de fer el 2-1, en un contraatac que Gayà ha finalitzat amb un xut massa creuat (39’).

S’imposa el cansament

L’enorme esforç físic dut a terme pels dos equips en la primera meitat i en els partits de la Champions s’ha notat amb la represa, en què el ritme del joc ha estat molt més lent. El València ho ha intentat primer, en un xut massa alt de Txeríxev (48’), i la rèplica blaugrana l’ha protagonitzat Messi, amb un fort xut centrat (55’). Tot i la insistència del Barça en mirar d’obrir algun forat a través de la possessió i del València de muntar algun contraatac perillós, les ocasions han estat escasses i no gaire perilloses fins el xiulet final. El Barça, doncs, encadena ja quatre jornades de lliga sense guanyar i ja no és el líder.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)