Barça

Arthur es consolida i torna a convèncer

Repeteix. Després de la seva exhibició a Wembley, Valverde va decidir tornar a donar la titularitat al migcampista brasiler i aquest va tornar a oferir una actuació més que correcta

Arthur Melo continua creixent partit a partit. Amb ell al camp el Barça és més recognoscible i influeix en el joc com es demana a tots els migcampistes. Després del seu gran partit contra el Tottenham a Wembley, Valverde va decidir mantenir-li la confiança i li va donar la titularitat a Mestalla, un camp sempre difícil, on el públic pressiona molt. Però ni així van fer perdre els nervis al jove brasiler, que va tornar a fer una demostració de la seva qualitat amb la pilota als peus. No va rifar cap pilota, malgrat que en va perdre un parell en la segona meitat, però el seu partit va tornar a ser convincent al costat de Rakitic i Busquets. Va garantir el control i va donar tranquil·litat al joc blaugrana.

Arthur s’està consolidant en l’onze però en els pròxims partits s’ha de marcar com a objectiu ser una mica més valent i arriscar-se més en alguna passada. Ha d’intentar ser més determinant en el joc ofensiu perquè té qualitats de sobres per intentar l’última passada o bé per buscar el xut a porteria. Quan faci aquest pas es pot convertir en una peça imprescindible per al conjunt de Valverde, que ahir el va retirar del camp en el minut 87 per fer entrar Rafinha, en un canvi que no va tenir cap incidència en el partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)