Barça

Abonats a les concessions defensives

Tous. El Barça ja ha rebut tants gols (9) com en tota la primera volta del curs passat i en la meitat dels partits ha estat el rival qui ha marcat primer

El Barça continua fràgil en defensa. Amb el d’ahir a Mestalla, són ja nou els gols encaixats en contra per l’equip en tan sols vuit jornades. Són els mateixos que va rebre la temporada passada en tota la primera volta del campionat. Marc-André ter Stegen comença a veure el Zamora lluny en l’horitzó. Ahir, l’alegria al porter alemany li va durar només dos minuts. És el temps que va tardar Ezequiel Garay a perforar la porteria blaugrana, aprofitant un error en cadena de Vermaelen, Suárez i Piqué. Malament el belga en el primer salt pentinant la pilota cap a l’àrea petita i malament Suárez i sobretot Piqué en l’acció continuada. Difícil d’entendre el moviment de Piqué, acotant-se i tocant la pilota amb l’esquena i deixant-la franca per a la rematada de Garay, i error de Busquets que perd la marca de l’argentí.

No és un Barça sòlid. Són ja sis partits de lliga consecutius en què el conjunt blaugrana encaixa almenys un gol. L’equip només ha pogut deixar la porteria a zero les dues primeres jornades de lliga (Alavés i Valladolid). I preocupant també comença a ser que el rival sigui el primer a colpejar. De les vuit jornades jugades fins ara, en la meitat de partits ha estat el rival qui ha marcat primer. Va passar ahir i va passar contra l’Athletic (De Marcos, 41’), la Real (Elustondo, 12’) i l’Osca (Cucho Hernández, 3’). Només contra l’Osca i la Real la remuntada ha estat total.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)