Barça

Ernesto Valverde

Entrenador del FC Barcelona

“Hi ha hagut un imprevist i l’equip ha tingut resposta”

Ernesto Valverde, com tot el barcelonisme, va acabar el partit d’ahir de Mestalla amb un regust agredolç a la boca, i així ho va deixar ben clar en la sala de premsa, on, amb un posat seriós, va mirar de lloar l’empat assolit. “Sempre vols guanyar, perquè si empates vol dir que perds dos punts, però també és cert que el València ha començat molt fort i que ha fet una tasca defensiva molt bona”, va explicar el Txingurri. “En el segon temps, el València ha defensat amb les línies molt juntes i a nosaltres ens ha faltat encert en la darrera passada. Ells, a més, deixaven sempre dos jugadors despenjats, i per això hem incidit a tenir la possessió, per evitar els seus contraatacs.” Per aquest motiu, Ernesto Valverde va emfatitzar el paper d’Arthur Melo, que, en quatre dies, ha passat de jugar testimonialment a ser titular. “Arthur ens junta l’equip i ens dona una possessió que necessitem per dominar. Aquest és el nostre estil, amb què ens trobem millor.”

Qüestionat sobre el gol encaixat, que va provocar que el Barça es tornés a veure obligat a haver de remuntar, Valverde va mirar de treure-hi importància, en considerar que la diana de Garay havia estat un accident propi del món del futbol. “Fa quatre dies, vam fer un gol només de començar, i en aquesta ocasió ens ha tocat a nosaltres. El més important és tenir respostes als imprevistos que es van succeint durant els partits, i l’equip, excepte en el duel contra el Leganés, sempre ha tingut resposta. Estic convençut que aquesta dinàmica de rebre gols es capgirarà.”

REACCIÓ FRUSTRADA

“Pensàvem que després de l’1-1 tindríem opcions, però ens ha faltat l’última passada”

TRANQUIL

És cert que estem encaixant gols, però aquesta dinàmica canviarà”

ARTHUR

“Junta l’equip i ens dona una possessió que necessitem per dominar”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)