Barça

Sampaoli: “Tenir Messi t’obliga a no tenir marge d’error per guanyar”

Jorge Sampaoli ha parlat per primera vegada des de l’eliminació d’Argentina al Mundial. Entre d’altres, l’entrenador argentí explica què suposa tenir Leo Messi. “Tenir al millor al del món al teu equip t’obliga a una exigència màxima. I la resta hem d’estar a l’altura. Però a vegades es pot i d’altres, no. En aquesta lluita estàvem cada dia. Tenir en Leo t’obligar a no tenir marge d’error a l’hora de guanyar.” L’ex-seleccionador de l’albiceleste relata a Marca com va viure l’estrella del Barça la cita de Rússia. “Va ser increïble, sobretot per veure’l tan compromès, patint molt quan no es guanyava. El millor jugador de la història estava molt compromès. Patia com ningú la impossibilitat de ser. Li pesava com al qui més no haver pogut transcendir grupalment.”

Amb tot, Sampaoli no descarta veure Argentina campiona a Qatar 2022 amb Messi, que tindrà 35 anys. “Per suposat que sí. Però això necessita un procés. per tot el que ha passat. I els processos es trenquen, es corregeixen. Per al pròxim Mundial o Copa Amèrica fa falta organització, confiança il·limitada i saber que tot requereix un procés. És a dir, si no es guanya la Copa Amèrica cal mantenir el procés, no trencar-lo. Ja n’hi ha prou d’aquesta bogeria que si no guanyes ets un perdedor. I no és així: si hi creus, es pot guanyar encara que sigui més tard. Però cal creure-hi.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)