Barça

Suplència mal encaixada

Arturo Vidal. El xilè ha jugat 9 partits però només 2 de titular i no ha ocultat el seu malestar, encara que assegura: “Quan he de dir alguna cosa, la dic a la cara”

La situació d’Arturo Vidal en aquest inici de temporada no es pot comparar de cap manera amb la que estan vivint Malcom, Denis, Aleñá o Samper, ja que ha format part de totes les convocatòries i ha participat en 9 dels 11 partits que han disputat els blaugrana, però el xilè no està gens satisfet amb el seu rol de suplent –només dues titularitats, contra el Girona i l’Athletic, i substituït en els dos partits– i ja ha mostrat públicament el seu malestar, a les xarxes socials, amb diversos missatges que es poden interpretar clarament com un enuig pel fet de jugar poc.

A la seva arribada a Miami per incorporar-se amb la seva selecció, que disputarà un amistós dissabte contra el Perú, Arturo Vidal no va ocultar que no està paint bé la falta de minuts, si bé va voler aclarir que les seves reaccions a les xarxes socials no són només per motius futbolístics: “A l’últim partit potser vaig estar una mica molest, però això tot just comença i jo espero ser titular. Les meves publicacions no eren només per aquest partit. Jo quan tinc algun problema, vaig directament amb l’entrenador i parlo amb ell. El que he publicat no té res a veure amb el Barça o amb alguna persona. Quan he de dir alguna cosa, la dic a la cara.”

El migcampista de 31 anys també va afirmar que treballarà per intentar canviar l’actual situació: “És clar que vull lluitar. Com pot estar content un quan no juga? I més jo, que sempre he lluitat, i he estat als millors equips del món, ho he guanyat tot i ara espero seguir guanyant-ho al Barça.” Pel que fa a la competència existent al conjunt blaugrana per ser titular, va recordar que en tots els equips on ha jugat “també era molt forta”.

LES FRASES D’ARTURO VIDAL

A l’últim partit potser vaig estar una mica molest, però això tot just comença i jo espero ser titular. Les publicacions no eren només pel partit
És clar que vull lluitar. Com pot estar content un quan no juga? I més jo, que sempre he lluitat, i he estat als millors equips del món
9 PARTITS I 176 MINUTS 11 CONVOCATÒRIES
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)