Barça

El 7 d’Urdangarin continuarà penjat al Palau Blaugrana

Iniciativa fallida. Manifest Blaugrana i el grup d’animació Dracs 1991 no han arribat a la xifra mínima de signatures i la possible retirada no es podrà sotmetre a votació en l’assemblea de socis

La samarreta amb el número 7 d’Iñaki Urdangarin, de moment, continuarà penjada al Palau Blaugrana. La iniciativa proposada per l’associació Manifest Blaugrana i el grup d’animació Dracs 1991 finalment no ha arribat a les 3.300 signatures exigides, el 3% dels socis, per portar aquest tema a l’assemblea de socis compromissaris de dissabte i la samarreta no es podrà despenjar. En el comunicat, els autors de la iniciativa asseguren que han quedat a les portes d’aconseguir l’objectiu i detallen els motius pels quals consideren que no han estat capaços de reunir les firmes en el termini exigit. Van disposar de 2 partits de futbol, 3 de bàsquet, 3 de futbol sala i 2 d’handbol, que no han estat suficients i fan autocrítica perquè els han faltat mans a l’hora de la recollida de signatures. Però també denuncien que en tots aquests partits els ha costat trobar molts socis del Barça perquè molts eren turistes i penyistes que no tenien la condició de soci o gent que anava amb un carnet deixat. També lamenten les dificultats amb què han topat, per exemple no poder posar carpes de recollida dins els recintes del club per l’alt cost econòmic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)