Barça

El judici a Rosell comença el 25 de febrer

Tribunals. L’Audiencia Nacional jutjarà l’expresident del Barça, la seva dona, Marta Pineda, i quatre persones més per, suposadament, haver blanquejat 20 milions d’euros de la CBF

Ja hi ha data per al judici a Sandro Rosell. L’Audiencia Nacional jutjarà a partir del 25 de febrer l’expresident del Barça, la seva dona, Marta Pineda, i quatre persones més –l’advocat andorrà Joan Besolí, el ciutadà libanès amic de Rosell Shahe Ohannessian i dos presumptes testaferros més, Pedro Andrés Ramos i Josep Colomer– per, suposadament, haver blanquejat 20 milions d’euros de la Confederació Brasilera de Futbol (CBF), dels quals Rosell s’hauria quedat almenys 6,5 milions. El judici, en què Rosell s’enfronta a una petició fiscal d’11 anys de presó per blanqueig i pertinença a organització criminal, així com una multa de 59 milions d’euros, està previst que se celebri en 11 sessions. Serà del 25 al 28 de febrer i de l’11 al 14 i del 25 al 27 de març davant de la secció primera de la sala penal de l’Audiencia.

Sandro Rosell està en presó preventiva des del 25 de maig del 2017. Durant molts mesos va estar tancat a la presó de Soto del Real, fins que el van traslladar a Catalunya, a Can Brians. Els seus advocats van demanar en múltiples ocasions la llibertat provisional però li van denegar per risc de fuga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)