El Barça goleja el Glasgow City en l’anada dels vuitens (5-0)

El Barça ha encarrilat els vuitens de final de la lliga campions en superar el Glasgow CIty amb facilitat per 5-0 en el partit d’anada.

El Barça s’ha mostrat molt superior al Glasgow City i només ha trigat 12 minuts a avançar-se amb un retall de Kheira Hamraoui i rosca al fons de la xarxa. El travesser li ha negat el segon a Patri Guijarro, fins que en el 37’una bona centrada d’Andressa Alves des de l’esquerra ha trobat la rematada de primeres d’Aitana. Abans del descans, les blaugrana han gaudit de més ocasions per ampliar la renda i Patri Guijarro ha fet el tercer després de trobar-se la pilota dins l’àrea amb una sèrie de rebots. La dinàmica s’ha mantingut a la represa, amb ocasions constants de les catalanes. Andressa Alves ha signat el quart en el 68’ i la mà de gols ha derivat d’un córner rematat per María León. El travesser també ha tornar a fer acte de presència per evitar que la renda fos encara més escandalosa.