Barça

El Barça venç el Sevilla (4-2) i recupera el lideratge però perd Messi tres setmanes

Triomf agredolç. Les proves que se li han fet a l’argentí acaben de confirmar que pateix una fractura al radi del braç dret. El temps aproximat de baixa és de tres setmanes

El Barça ha iniciat el primer d’una sèrie de tres partits seguits d’alta dificultat amb un triomf solvent contra el Sevilla (4-2), que li serveix per recuperar el lideratge, i per frenar també la mala ratxa de quatre partits de lliga seguits sense guanyar, però amb la mala notícia de la lesió de Messi, que s’ha hagut de retirar del camp just després del primer quart d’hora. L’argentí, que abans havia tingut temps per donar una assistència i fer un gol, s’acaba de sotmetre a unes proves a la ciutat esportiva, que han confirmat que pateix una fractura al radi del braç dret. El temps aproximat de baixa és de tres setmanes. Es perdrà doncs els duels d’aquesta propera setmana contra l’Inter i el Madrid, així com els següents de lliga, contra el Rayo i probablement també el Betis, i el de Champions a Milà. Podria reaparèixer per jugar al Wanda Metropolitano, just després de la següent aturada de seleccions.

El primer gol de la nit ha arribat quan no s’havien disputat ni tres minuts i ha estat obra de Coutinho, que ha posat la pilota a l’escaire després d’una gran assistència de Messi. L’argentí ha fet el segon –entremig Arana ha enviat la pilota al pal–, superant Vaclik amb un xut ajustat, després de rebre de Luis Suárez i fer un bon retall a la frontal. El Barça ha castigat així el plantejament valent però arriscat de Machín. Poc després del segon gol però, ha arribat l’acció en què el deu blaugrana s’ha lesionat al colze, amb una topada desafortunada amb Vázquez. Tot i esperar uns minuts per veure si podia tornar al camp, s’ha confirmat que la lesió era important i Dembélé ha ocupat el seu lloc.

La lesió de Messi, que ha marxat ràpidament perquè li fessin proves a la ciutat esportiva, ha deixat tocat una mica tocat al Barça, que ha vist com el Sevilla s’anava acostant cada vegada més a la seva porteria, tot i que amb perill relatiu. Poc abans del descans això sí, primer Luis Suárez i després Rakitic, han perdonat el que podria haver estat el tercer gol.

El Sevilla s’ha fet amb el domini del partit en l’inici del segon temps i al Barça li ha costat imposar el seu joc tot i que Luis Suárez, de nou, ha vorejat el gol. Qui n’ha evitat un però, i de molt clar, ha estat Ter Stegen, que s’ha lluit am una doble intervenció, primer d’André Silva, de cap, i després de Vázquez, a boca de canó. I del possible 2-1, s’ha passat al 3-0, obra de Luis Suárez, que ha transformat un penal comès per Vaclik i provocat per ell mateix. L’uruguaià no marcava des de feia més d’un mes, a Anoeta. Amb poc més de mitja hora per endavant, Valverde ha aprofitat per donar descans a Arthur i ha fet entrar Sergi Roberto, ja recuperat. Semblava que el partit no tindria massa més història però el Sevilla ha retallat distàncies a falta de deu minuts, amb un pèl de fortuna ja que el llançament de Sarabia l’ha desviat Lenglet i ha despistat Ter Stegen. Són ja set jornades consecutives encaixant almenys un gol. I si no hagués estat per l’alemany, els de Machín haurien pogut posar el Barça contra les cordes amb un segon gol, evitat pel porter blaugrana amb una altra doble intervenció de luxe. A falta de tres minuts, Rakitic ha acabat de sentenciar amb el 4-1, amb una formidable volea i també el visitant Muriel ha tingut temps per establir el definitiu 4-2.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)