Barça

Ernesto Valverde

Entrenador del FC Barcelona

“Sense Leo, ens tocarà fer un pas endavant”

Nit de sentiments contraposats per a Ernesto Valverde i per a tots els barcelonistes. Alegria, comprensible, per l’excel·lent victòria d’ahir del Barça contra el Sevilla de Pablo Machín, i preocupació, encara més lògica, per la lesió de Leo Messi. El Barça haurà d’afrontar les tres pròximes setmanes sense el millor futbolista de la història. Un repte majúscul. I més tenint en compte la duresa del calendari. Doble enfrontament contra l’Inter en la Champions i clàssic contra el Madrid en la lliga. Segons Valverde, “una oportunitat perquè alguns jugadors i l’equip com a bloc facin un pas endavant”. “Ja hem jugat sense Messi en alguna ocasió. Ara ho haurem de fer de manera obligada. És un jugador fonamental. Ell sol marca el joc de l’equip. Però sense ell intentarem mantenir la nostra idea de joc, intentarem mantenir l’estil”, va explicar.

Ernesto va admetre que la lesió de Messi va desajustar el grup, però va donar molta importància al fet que l’equip se sobreposés a aquest contratemps, guanyés i recuperés el lideratge. “És evident: la lesió de Leo ens ha desestabilitzat durant una fase del joc. Però l’equip ha estat bé. Estic content pel nostre inici de partit en comparació amb el dia de Mestalla. Era important guanyar avui, perquè entrem en una setmana difícil.”

LA BAIXA DE MESSI

“És un jugador fonamental. Ell sol marca el joc. Però intentarem mantenir l’estil”

LÍDERS

“Era important guanyar avui. Recuperem el lideratge i ve una setmana difícil”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)