Barça

Bartomeu: “Hem de fer una reflexió interna sobre el redisseny de l’escut i segurament les sigles es mantindran dins”

Barça. El president blaugrana lamenta que se’ls titlli d’antidemocràtics i afirma que confien plenament en la feina de Valverde

Josep Maria Bartomeu, president del FC Barcelona, considera “molt democràtica” l’acció de retirar de l’ordre del dia de l’assemblea general de compromissaris dissabte passat la votació sobre el nou disseny de l’escut del club després “d’escoltar els compromissaris i veure que no s’acceptava”. En una entrevista a El matí de Catalunya Ràdio, Bartomeu ha assegurat que cal un canvi de l’escut “per adaptar-nos a les noves tecnologies” però que es farà d’una altra manera. “Després d’escoltar el què ens deien els compromissaris, vam decidir retirar-ho i fer reflexió interna i presentar-ho d’una altra manera. Segurament les sigles es mantindran dins”, ha dit el president blaugrana, que no admet que se’ls titlli d’antidemocràtics per no haver permès la votació: “Retirar el punt és democràtic.” El que no ha volgut confirmar Bartomeu és si es votarà en referèndum o en una assemblea. El president blaugrana, a més, ha manifestat la seva incomoditat amb algunes opinions. “Quan tot s’aprova, es diu que l’assemblea està manipulada. Quan no s’aprova tot, es diu que és una arma contra la directiva”, ha dit.

Sobre la votació que la junta directiva va perdre, en referència al límit d’endeutament, Bartomeu ha assegurat que els caldrà buscar fórmules. “La reforma que proposàvem ens havia de permetre eliminar el límit en operacions individuals, però no l’endeutament global, que continua sent de dues vegades l’EBITDA”, ha afirmat Bartomeu, que ha negat que aquesta voluntat de canviar els estatuts tinguin “res a veure” amb l’Espai Barça. A més, Bartomeu que ha recordat que “mai” s’ha votat una ratificació dels nous membres de la junta directiva de manera individualitzada i que per això tampoc es va fer dissabte.

Confiança en Valverde

Josep Maria Bartomeu ha assegurat que el club té la màxima confiança en Ernesto Valverde, de qui ha dit que és “un entrenador molt intel·ligent” i ha afirmat que estan “molts contents” amb la feina del Txingurri. A més, el màxim mandatari blaugrana ha afirmat que “no hi ha hagut cap trucada ni cap reunió” amb l’entorn de Neymar i que “no tenim previst que torni”.

Sobre la baixa de Messi, espera que “només siguin tres setmanes” i vol evitar que l’afició es neguitegi: “Ens en sortirem.”

“Ningú entén la presó preventiva de Rosell”

El president blaugrana ha assegurat que ha visitat tres vegades a l’expresident Sandro Rosell en els últims mesos i afirma que “cap advocat” entén els motius per a tenir-ho en presó preventiva. “No serà per què va ser president del Barça? Ja vaig llençar aquesta pregunta l’altre dia perquè la gent reflexioni. Com a president del Barça va cedir el Camp Nou a Omnium en el 2010, pactó amb l’ANC que la Via Catalana passés per l’estadi...”, ha recordat el màxim mandatari blaugrana, que ha considera que el de Rosell i la dels presos i preses polítiques “són casos diferents, però en cap cas té sentit la presó preventiva”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)