Barça

Jordi Alba: “Cap jugador pot substituir a Messi”

Jordi Alba. Roda de premsa prèvia al Barça-Inter

Jordi Alba és un dels millors socis de Leo Messi dins el terreny de joc. Al lateral català li ha tocat comparèixer fa uns instants davant els mitjans de comunicació en la prèvia del partit contra l’Inter de demà al Camp Nou i, lògicament, l’absència per lesió del seu millor soci al damunt la gespa ha monopolitzat la roda de premsa. Aquestes han estat algunes de les seves respostes:

La baixa de Messi

“Leo és un jugador clau per a nosaltres. Substituir a Messi no ho pot fer cap jugador. Fa gols, decideix partits i fa que tots els companys també siguem millors gràcies a ell. Ara no hi serà durant uns quants partits però confio que l’equip sàpiga tirar això endavant sense ell”.

Com afecta l’absència de Leo al joc d’Alba?

“Que no hi sigui m’afecta moltíssim. És evident que jugo millor amb ell al camp perquè ell veu situacions de joc i passades que no veu cap altre jugador”.

Com està Messi anímicament?

“Leo és un jugador molt ambiciós. No li agrada perdre’s cap partit i menys partits com aquests que venen ara. Venen partits bonics i és una llàstima que no hi sigui, però ell està bé”.

La importància del partit contra l’Inter.

“Hem sumat sis punts a la Champions i l’Inter també. Tots dos volem ser primers de grup i qui guanyi demà farà un pas important en aquest sentit. Sabem que és un rival difícil, però la nostra idea és seguir líders”.

La seva renovació.

“No hi ha res nou d’aquest tema. Només puc dir que estic molt tranquil”.

Sobre el futur de Lopetegui.

“Tinc una grandíssima relació amb Julen. Em va ajudar molt a nivell personal i professional en l’etapa amb la selecció. Li tinc molta estima. Lògicament no m’agrada l’equip que entrena ara, però és un grandíssim professional i li desitjo el millor”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)