Barça

Spalletti: “Sense Messi serà una mica més fàcil”

Barça. El tècnic de l’Inter admet que l’absència del capità blaugrana els dona més opcions en el partit contra els de Valverde, tot i que té “suficients solucions”

Luciano Spalletti assegura que l’absència de Leo Messi dona més possibilitats a l’Inter de cara al partit de demà, tot i el gran ventall que té Ernesto Valverde, segons el tècnic italià. “Amb Messi seria un Barça molt més fort però segueix sent un gran equip i té suficients solucions”, ha afirmat Spalletti, tot i que va admetre que “segurament sense Messi serà una mica més fàcil”. “Leo fa quatre tocs en menys temps que un altre en fa dos. El Barça en té algun altre, no com Leo, però sí que fa les coses molt ràpid amb la pilota”, ha dit, i és conscient que “qualsevol relleu de Messi voldrà demostrar la seva qualitat”. Creu, però, que “Messi és un jugador diferent. Quan penses que ho has vist tot en el futbol, ell fa alguna cosa diferent”, ha afirmat.

Spalletti, però, és optimista de cara al matx de demà. “El Barça té talent en totes les posicions i per això és un dels equips més potents del món i a més juga al Camp Nou. Això el fa favorit, però nosaltres tenim una autoestima alta”, ha dit Spalletti, que ha afirmat que “hem d’estar preparats per fer un partit fort psicològicament i demostrar tot l’amor que li tenim al futbol”. El tècnic italià, de fet, és valent i assegura que “volem tenir la pilota, tot i que sembli una paradoxa venint al Camp Nou”.

L’Inter arriba a Barcelona sense Radja Nainggolan, però amb Brozovic i Perisic, tot i que arrosseguen molèsties.

Especial per a Icardi

Mauro Icardi ha confessat que és “especial” tornar a Barcelona. “Aquí he crescut i vaig començar la meva carrera com a jugador. És emocionant jugar al Camp Nou”, ha dit l’argentí, que agraeix “tot el què em van ensenyar aquí”. A més, Icardi lamenta l’absència del seu compatriota Leo Messi. “Sempre és maco jugar contra els millors, i Leo és el millor jugador del món. Que no jugui demà és un pecat”, ha confessat, tot i que assegura que demà “intentarem aprofitar-ho”.

Per la seva banda, l’exjugador de l’Atlético Joao Miranda, coincideix amb el seu entrenador sobre l’absència de Messi. “Sense Messi tenim una mica més de possibilitats, tot i que el Barça no és només Messi”, ha dit el brasiler, que afirma que l’Inter té “qualitat per guanyar”. “Jugar contra rivals tan importants és un repte”, ha afirmat sobre la dificultat del grup.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)