Barça

“Cap jugador pot substituir Messi”

Jordi Alba. El lateral català valora com afecta el seu joc l’absència del seu millor soci al camp i no amaga el seu afecte cap a Lopetegui

Diferent protagonista davant dels micròfons però mateix tema de conversa. Igual com va succeir amb Ernesto Valverde, la compareixença prèvia de Jordi Alba va estar marcada per un nom propi: Leo Messi. Una peça insubstituïble, segons un dels seus millors socis damunt la gespa: “Leo és un jugador clau per a nosaltres. Substituir Messi no ho pot fer cap jugador. Fa gols, decideix partits i fa que tots els companys també siguem millors gràcies a ell. Ara no hi serà durant uns quants partits però confio que l’equip sàpiga tirar això endavant sense ell.” “A mi, personalment, que ell no hi sigui m’afecta moltíssim. És evident que jugo millor amb ell al camp perquè ell veu situacions de joc i passades que no veu cap altre jugador.” “Leo és un jugador molt ambiciós. No li agrada perdre’s cap partit i encara menys partits com aquests que venen ara. Venen partits bonics i és una llàstima que no hi sigui, però ell està bé”, va explicar sobre l’estat anímic de l’argentí.

Jordi Alba, que va admetre que estava “tranquil” pel que fa a la seva renovació, veu el partit d’avui com a vital, tot i que encara quedaran tres jornades per tancar la fase de grups: “Hem sumat sis punts en la Champions i l’Inter també. Tots dos volem ser primers de grup i qui guanyi farà un pas important en aquest sentit. Sabem que és un rival difícil, però la nostra idea és continuar líders.”

També va tenir bones paraules envers el seu exseleccionador Julen Lopetegui: “Tinc una grandíssima relació amb Julen. Em va ajudar molt en els aspectes personal i professional en l’etapa en la selecció. Li tinc molta estima. És un grandíssim professional i li desitjo el millor”, va assegurar. La connexió Lopetegui-Alba, als antípodes del divorci Luis Enrique-Alba.

LA FRASE

A Leo no li agrada perdre’s cap partit i encara menys partits bonics com els que venen. És una llàstima, però ell està bé
Jordi Alba
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)