Barça

Messi s’entrena i continua recuperant sensacions

Ansiós per reaparèixer. El crac argentí s’exercita sense el grup l’endemà de l’empat a Milà i treballa amb la voluntat de poder tenir alguns minuts contra el Betis aquest diumenge

Leo Messi té pressa per tornar als terrenys de joc. Si Ernesto Valverde és tot cautela, Messi és tot rauxa i neguit. Dues visions d’una mateixa situació. La de l’entrenador prudent i la del jugador voraç. Comprensibles totes dues. A San Siro, la balança es va decantar cap al costat de Valverde. Ernesto va guanyar la partida a Messi en aquest sentit, i l’argentí, tot i viatjar amb l’expedició per primera vegada des de la seva lesió al braç contra el Sevilla, va viure l’Inter-Barça des de la grada, al costat de Pepe Costa, Munir, Denis, Iñaki Peña i Umtiti. Si hagués estat per ell, la decisió segurament hauria estat una altra i probablement hauria provat de jugar alguns minuts en el tram final. Messi sempre vol jugar.

Leo va viure la classificació del Barça per als vuitens de final de la Champions des de fora. Contra l’Inter de Milà es va complir el cinquè partit oficial sense l’argentí. Aviat està dit. De fet, en els terminis inicials s’havia posat sempre el focus en el partit del Betis com a data hipotètica d’un possible retorn, i fins i tot s’havia arribat a parlar d’esperar ja fins després de l’aturada de la lliga per seleccions, coincidint amb la visita al camp de l’Atlético de Madrid. Però Messi no vol esperar fins al dia 24 al Wanda. Messi té pressa i, després de perdre’s el partit contra l’Inter, ara vol reaparèixer contra el Betis. Almenys està en els seus plans i treballarà per tal que així sigui. La prova, la seva presència ahir a la gespa de la ciutat esportiva.

Leo Messi va entrenar-se sense el grup ahir al matí a les instal·lacions de Sant Joan Despí, i ho va fer encara sense l’alta mèdica. Poques hores després que l’equip certifiqués el seu accés a l’eliminatòria següent de la Champions, ell va decidir fer acte de presència a la ciutat esportiva Joan Gamper per continuar recuperant sensacions. Va sorprendre perquè Ernesto Valverde havia donat festa a l’equip. El grup torna avui (11 h) a la feina, en una sessió a porta tancada i allà hi tornarà a ser el 10. El d’avui serà el seu tercer entrenament de la setmana, després del que va fer dilluns damunt la gespa del Giuseppe Meazza i del d’ahir en solitari a Barcelona.

Avui fa ja 19 dies que Messi està de baixa. Diumenge, al Camp Nou, espera el Betis de Quique Setién (16.15 h). Veurem qui guanya el segon assalt, si Leo Messi o Ernesto Valverde.

LLARGA ESPERA

19
dies
fa ja que Leo Messi està de baixa. Contra el Betis s’haurà superat el mur de les tres setmanes.

DEBAT INTERN

Valverde seria més partidari d’esperar fins al 24-N al Wanda contra l’Atlético

Messi, 18 gols en dinou partits contra el Betis

Messi mai no ha perdut contra el Betis. 19 partits de l’argentí contra els andalusos (17 de lliga i 2 de copa) i cap derrota. Amb ell al camp, el Barça ha guanyat 13 dels últims 17 partits de lliga contra els verd-i-blancs. A Leo li va especialment bé el Betis. Li ha endossat ja 18 gols, catorze només en la lliga. Li ha fet sis doblets i un hat-trick. Arguments de pes per seduir Valverde pel que fa a la seva participació de cara al partit de diumenge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)