Barça

El 5-D, 8a Diada del Soci Solidari

Barça-Cultural. El club alliberarà tota la capacitat del Camp Nou en benefici d’ONG, escoles, associacions i institucions d’acció social. Els abonats que vulguin anar al partit han d’omplir un formulari que trobaran al web del club fins al dia 15

Tal com ha anat sent habitual en les últimes temporades, el Barça aprofitarà el partit de copa del Rei dels setzens de final del dia 5 de desembre per celebrar la Diada del Soci Solidari. El partit de tornada al Camp Nou contra la Cultural Leonesa significarà ja la vuitena edició del partit solidari. El club, com ja va fer la temporada passada en el partit contra el Múrcia, alliberarà tota la capacitat de l’estadi, amb l’objectiu d’aprofitar un nombre més gran de localitats i poder fer amb més antelació el repartiment de les entrades a les entitats col·laboradores i envoltar el partit del millor ambient per donar suport a l’equip. Recordem que la Diada del Soci Solidari pretén que persones de diferents col·lectius (ONG, escoles, associacions, entitats i institucions d’acció social) puguin gaudir de l’experiència de veure un partit en directe al Camp Nou.

Els abonats que vulguin assistir al partit contra la Cultural podran fer-ho sempre que ho comuniquin prèviament al club omplint un formulari que estarà a disposició dels socis abonats al web del club fins al 15 de novembre. Un cop confirmada la voluntat d’assistència per part del soci abonat, s’activarà el codi QR de l’abonament i es podrà accedir amb normalitat al camp pels torns de l’estadi. En cas que el soci abonat no hagi emplenat el formulari dins del termini fixat i posteriorment decideixi assistir al partit, el club posarà a la seva disposició una invitació per tal que pugui accedir al Camp Nou, però no es garanteix que pugui ocupar el seu seient habitual.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)