Barça

Setién, pendent de Leo

MESSI

L’argentí va tornar a entrenar-se ahir, aquest cop amb tot el grup, i se’l va veure a bon to

Titular, suplent o de nou fora de la llista com va passar al Giuseppe Meazza? Aquesta és la pregunta que es fa ara mateix Quique Setién. Després de marejar el pobre Luciano Spalletti, ara és el tècnic del Betis qui busca una resposta. Jugarà o no Messi diumenge? El crac argentí en té ganes. Valverde és més conservador i preferiria que Messi acabés de fer net durant la propera aturada de la lliga. Guanyaria 15 dies de marge. Però ja sabem quina és l’ascendència de Leo en aquest tipus de decisions. Si vol jugar, jugarà. Ni que sigui uns minuts al tram final del partit.

De moment, la incògnita continua oberta avui divendres, a dos dies del partit. Ahir el capità va completar la seva tercera sessió setmanal d’entrenament. A diferència de dimecres, en què ho va fer sense el grup, ahir sí que es va entrenar amb tot l’equip, i ho va fer amb aparent normalitat, en una sessió en què també hi van ser Umtiti i Chumi, Miranda i Riqui Puig, del Barça B.

La premsa no va poder gravar els primers quinze minuts de la sessió, però el club va penjar un vídeo al seu web on es va poder veure un Messi molt participatiu durant el partidet. Menció especial per a la seva vaselina a Ter Stegen. Messi torna a estar fi. Accions com aquesta demostren que té bones sensacions. També se’l va veure colpejar amb potència a porteria demostrant que pràcticament ja no té molèsties al braç. Avui fa 20 dies que Messi està de baixa. El públic del Camp Nou l’espera diumenge, almenys uns minuts. A veure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)