Barça

Dubte per al Wanda

COUTINHO

Quan va arribar d’Anfield ja va estar 17 dies de baixa, aleshores per una lesió al recte anterior de la cuixa

Philippe Coutinho cau de la llista de Tite. El futbolista brasiler es perdrà els dos pròxims partits amistosos de la ‘canarinha’. Serà baixa en aquesta pròxima aturada per seleccions, primer contra l’Uruguai, el dia 16 a l’Emirates Stadium (21 h), i també el 20 contra el Camerun, a Milton Keynes, a 72 quilòmetres del nord de Londres (20.30 h). El blaugrana no hi serà contra el Betis i es quedarà a Barcelona a recuperar-se de la ruptura al bíceps femoral de la cama esquerra que es va fer dimarts contra l’Inter i que ahir el club va fer pública.

Torna potser Messi i cau Coutinho. Vital en el clàssic, amb gol inclòs, i protagonista també contra l’Inter, en assistir Malcom en l’acció del 0-1. Especialment actiu va estar Philippe Coutinho al Giuseppe Meazza. Res a veure amb la pobra imatge que havia ofert dies abans a Vallecas. El brasiler no ha fet el salt endavant que sí que ha fet Luis Suárez durant la baixa de Messi, però sens dubte està sent un dels homes importants de l’equip aquesta temporada. La seva lesió és una baixa sensible contra el Betis i preocupa la seva presència al Wanda Metropolitano el 24-N.

Aquesta és la seva primera lesió més o menys important des del gener, quan va arribar al Barça procedent de Liverpool. Ara estarà entre dos i tres setmanes de baixa, més o menys el temps que va estar absent dels terrenys de joc quan va arribar d’Anfield Road. Era presentat un 8 de gener i fins al 25 no va debutar contra l’Espanyol. Aleshores va ser per una lesió al recte anterior de la cuixa dreta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)