Barça

Quatre gols a casa 16 cursos després

L’últim. La temporada 2002/03 el Dépor d’Irureta es va imposar per 2-4, amb dianes de Scaloni, Makaay (2) i Sergio

Feia setze temporades que el Barça no encaixava quatre gols al Camp Nou en un partit de lliga. L’últim a assolir-ho va ser el Deportivo d’Irureta, que el curs 2002/03 es va imposar per 2-4 al Barça, amb dianes de Scaloni, Makaay (2) i Sergio González. Aquella campanya, de fet, l’equip blaugrana ja havia rebut quatre gols a casa, contra el València (2-4), que en la jornada 18 va profanar el Camp Nou amb dianes d’Aimar, Carew, Fabio Aurelio i Rufete. El conjunt valencià, de fet, és l’equip que en tota la història de la lliga més vegades ha estat capaç de fer quatre gols o més al Barça a domicili (quatre cops). El cas, però, és que no és gens normal que els blaugrana rebin tantes dianes en contra sent l’equip local, fins al punt que el Betis de Setién és el 24è que ho aconsegueix en tota la història del campionat de la regularitat. A més, la majoria dels casos daten de fa moltíssimes temporades, quan els resultats en el món del futbol eren molt més amplis.

Resultats històrics

L’Sporting de Gijón, el curs 1986/87, és l’únic que ha estat capaç de vèncer el Barça per 0-4 en un partit de lliga. L’1-4 s’ha produït en quatre ocasions; el 2-4, en set, i el 3-4 de diumenge va ser el segon que es produeix, després d’un del València la temporada 1997/98. Després hi ha hagut dos 4-4, dos 5-4, un 6-4, un 1-5, dos 3-5, un 4-5 i un 5-5. No hi ha dubte, doncs, que el que va assolir diumenge el Betis va ser una enorme fita històrica que diu molt poc de la capacitat defensiva del Barça actual.

L’ESPECIALISTA

El València ha fet quatre gols a domicili al Barça en quatre ocasions
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)