Barça

Puyol: “És important que Dembéle reflexioni”

Barça. L’excapità blaugrana anima al francès a “valorar on és” però també destaca la importància de que l’entorn l’ajudi

Carles Puyol ha parlat d’un dels noms dels últims dies en clau blaugrana, Ousmane Dembélé. L’excapità del Barça ha assegurar que el francès, assenyalat per la seva falta de puntualitat i que va quedar fora de la convocatòria d’Ernesto Valverde pel partit contra el Betis, ha de ser conscient de l’equip on juga i faci un canvi d’actitud i, assegura, que té “bons mestres” per aprendre-ho. “És important que reflexioni, que pensi on està, que aprofiti aquestes oportunitats, perquè a vegades quan ets jove no t’adones del que estàs deixant escapar i, quan vols reaccionar, ja és tard”, ha assegurat Puyol en un acte solidari en favor de l’hospital Sant Joan de Déu. El de La Pobla de Segur, però, anima al vestidor del Barça a donar-li un cop de mà: “ És jove, no conec el dia a dia, no estic al vestidor, però cal intentar ajudar-lo. No és fàcil adaptar-se a la filosofia del Barça, que tot sigui tan mediàtic”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)