Barça

Bartomeu, present en la jornada de reunions a la UEFA

Barça. El president blaugrana ha participat en dues reunions a la seu de l’organisme europeu, en què s’han tractat l’incompliment del ‘fair play’ financer per part de PSG i Manchester City, i de la creació de la superlliga europea

Josep Maria Bartomeu, president del FC Barcelona, ha participat en la jornada de reunions que s’ha celebrat a la seu de la UEFA. El màxim mandatari blaugrana ha participat en les reunions del comitè de competicions de clubs i la del comitè estratègic de futbol professional, dos dels fòrums decisoris del futbol europeu.

En la trobada del comitè de competicions de clubs s’ha tractat l’introducció progressiva del VAR a les competicions europees i el projecte de creació d’una tercera competició de clubs a partir de la temporada 2021/22. Posteriorment, Bartomeu ha participat en la reunió del comitè estratègic del futbol professional, un panell integrat per clubs, lligues, federacions i jugadors. Aleksander Ceferin, president de la UEFA, també ha estat present en la trobada, en la qual s’ha parlat de dues informacions que va filtrar Football Leaks fa uns dies: presumpte incompliment del Fair Play financer per part del París Saint-Germain i el Manchester City i del projecte de creació d’una superlliga europea de clubs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)