Barça

Publicitat del Girona-Barça a Miami

Tira pel dret. LaLiga engega una campanya als Estats Units amb anuncis en el diari ‘Miami Herard’ en què assegura que 30.000 persones ja han signat perquè el partit es jugui allà

LaLiga no llença la tovallola en el seu objectiu d’assolir que el Girona-Barça del pròxim mes de gener es disputi a Miami, i després que Javier Tebas, el seu president i gran promotor de la idea, va anunciar públicament que havia encetat tràmits legals per saltar el vet de la FIFA, ahir va fer un pas més enllà i va encetar una agressiva campanya publicitària a Miami, amb anuncis a quatre pàgines en el Miami Herald i en el web del mateix diari. “Bring us the game” [porteu-nos el partit], diu l’anunci principal, en què s’assegura que ja hi ha més de 30.000 persones que han signat perquè el Girona-Barça d’aquesta temporada es jugui a Miami. “Donem als nostres joves l’oportunitat de veure els millors i aprende’n: Suárez, Portu, Piqué, Stuani, Messi”, s’afirma, amb el logotip oficial de LaLiga i els escuts dels 20 equips participants en el campionat. L’entitat dirigida per Javier Tebas, a més, manté obert un concurs en el seu perfil oficial de Facebook en què els participants aspiren a guanyar dues entrades per a l’enfrontament, que segons l’anunci es disputarà el mes de gener a l’estadi Hard Rock de Miami.

Una disputa infinita

“Anirem fins al final perquè el 26 de gener el Girona-Barça es jugui a Miami. Ja hem iniciat els tràmits legals corresponents per reclamar on correspongui que el partit es pugui jugar als Estats Units. No diré on, però nosaltres ja estem en òrgans tercers per decidir”, va afirmar fa alguns dies Javier Tebas, que d’aquesta manera va reiterar que no es pensa restar de braços plegats davant de la RFEF, amb la qual manté una forta pugna, ni de la FIFA, que en boca de Gianni Infantino, el seu president, va tancar la porta a la possibilitat que es disputin partits de lligues locals en altres països. “La FIFA no autoritzarà la disputa d’aquest partit ni als Estats Units ni enlloc que no sigui l’estadi del Girona, que és no pertoca”, va afirmar taxatiu Infantino després del consell general de la FIFA, en el qual el famós partit va entrar en l’ordre del dia per petició expressa de Luis Rubiales, el president de la RFEF.

Tot el sidral va esclatar poc abans de l’inici de la lliga, quan Javier Tebas va anunciar que havia arribat a un acord amb l’empresa Relevant, especialitzada en màrqueting i esdeveniments esportius, per dur un partit de la lliga per temporada als Estats Units durant els pròxims 15 anys amb l’objectiu d’“expandir la marca Espanya”. Ja llavors es va especular que el duel d’enguany podria ser el Girona-Barça, uns rumors que no van trigar a ser confirmats amb el beneplàcit de tots dos clubs catalans. La notícia no va trigar a rebre la negativa de l’AFE, del sindicat de futbolistes i de Luis Rubiales, el president de la RFEF, que des de fa temps manté una pugna amb Javier Tebas, que en el seu dia no li va donar suport perquè fos el substitut de Villar. “No autoritzarem que aquest partit es disputi fora de les nostres fronteres”, va avançar Rubiales, que no va trigar a buscar una aliança amb la FIFA. La iniciativa, a més, també va rebre la negativa del Real Madrid, una posició que es va entendre com una acostament de Florentino Pérez a Rubiales, amb qui manté un dur enfrontament pel cas Lopetegui. I va ser llavors quan va arribar la declaració d’Infantino, un cop de porta que semblava definitiu. Javier Tebas, però, no pensa donar el seu braç a tòrcer, i la prova es va poder veure ahir mateix, amb l’agressiva campanya publicitària duta a terme per LaLiga a Miami. “Fins a la primera setmana de desembre tenim temps per capgirar la situació”, va avançar fa alguns dies Tebas. El final del serial, doncs, és a tocar. Veurem qui acaba sent el vencedor de la disputa.

NO S’ARRONSA

Malgrat el vet de la FIFA, Tebas es manté ferm i creu que aconseguirà el seu objectiu

DATA DE CADUCITAT

Tot s’acabarà la primera setmana de desembre, quan el lloc i la data seran oficials
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)