Barça

Iniesta: “Si el club aposta per Dembélé no pot haver-hi dubtes”

Barça. L’excapità del Barça afirma que el francès té “unes condicions brutals” i assegura que si torna al club blaugrana vol que sigui “perquè estic capacitat”

Andrés Iniesta ha repassat l’actualitat del Barça des del Japó. Ho ha fet en una entrevista al programa Tot costa, de Catalunya Ràdio, en què ha parlat d’un excompany seu al vestidor blaugrana, Ousmane Dembélé. El manxec assegura que “té unes condicions brutals”. “L’únic que s’ha de buscar és que se senti important”, ha assegurat Iniesta, que creu que l’aposta del club ha de ser total. “Després de pagar el que es va pagar per ell i d’arribar quan va arribar, si el club aposta per ell, no pot haver-hi dubtes. I ell ha de fer tots els esforços possibles”, ha dit l’excapità blaugrana. El manxec també ha animat als seus excompanys a anar a per totes a guanyar la Champions, però recorda que “mantenir-se a la lliga és el que farà que es lluiti per la Champions”. “Les que hem guanyat fins ara han anat acompanyades de doblet”, ha afegit.

Iniesta, que està “molt a gust” al Japó, assegura que no es planteja tornar a jugar a Europa i veu el seu futur “el més a prop de la gespa possible”. Sobre un possible retorn al Barça, Iniesta ha estat molt clar: “En un futur al Barça m’agradaria ser on toqui perquè hi estic capacitat, més enllà del cognom o els anys de jugador.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)