Barça

Retorn de Coutinho, amb el Wanda entre cella i cella

Entrenament. El brasiler fa part de la sessió amb la resta de companys i creixen les seves possibilitats de jugar contra l’Atlético. Just ahir va fer dues setmanes de la seva lesió a Milà

El Barça de Valverde va tornar ahir als entrenaments després de quatre dies de festa i ho va fer amb una notícia positiva. La presència de Philippe Coutinho va ser la gran novetat d’una sessió matinal en la qual també van participar Riqui Puig i Juan Miranda, del filial. Coutinho va fer part de l’entrenament amb el grup i la seva participació en el transcendental partit de dissabte al camp de l’Atlético de Madrid és una possibilitat que cotitza ara mateix a l’alça.

El futbolista brasiler, que durant aquesta aturada per seleccions no ha anat concentrat amb la canarinha per culpa de la lesió que es va fer el dia 6 de novembre passat al Giuseppe Meazza, podria estar a punt per al partit del Wanda Metropolitano. A Coutinho se li va prescriure un període de baixa d’entre dues i tres setmanes, i just ahir feia 14 dies de la seva lesió contra l’Inter de Milà. En aquesta primera sessió de la setmana se’l va poder veure força recuperat del seu petit trencament muscular al bíceps femoral de la cama esquerra. Caldrà veure la seva evolució en els pròxims dies, però hi ha optimisme en aquest sentit.

Coutinho és el tercer màxim golejador de l’equip en la lliga amb quatre gols, només al darrere de Messi i Luis Suárez (nou), i el setè futbolista de camp més utilitzat per Ernesto Valverde en aquesta competició. La temporada passada va ser titular en el Barça-Atlético del Camp Nou, però es va perdre el partit de la primera volta jugat al camp de l’Atlético i anterior al seu fitxatge en el mercat d’hivern. Si finalment està disponible per a dissabte, aquest seria el seu debut al Wanda.

MOLTA PRESÈNCIA

Coutinho sols s’ha perdut un partit de lliga aquest curs, l’últim contra el Betis

SERIA EL DEBUT ALLÀ

L’any passat ja es va perdre el partit del Wanda (1-1), anterior al seu fitxatge

Koke, Diego Costa, Lemar, Lucas i Savic, amb el grup

Si Philippe Coutinho va ser la gran novetat de la sessió blaugrana d’ahir a la ciutat esportiva Joan Gamper, encara van ser millors les notícies per a Simeone. Savic, Lucas, Koke, Lemar i Diego Costa van tornar també ahir als entrenaments i es van exercitar amb el grup també amb aparent normalitat. Cap d’ells disposa encara de l’alta mèdica, però tot indica que la rebran durant aquesta setmana. Koke, baixa els últims quatre partits per un edema muscular (Sant Andreu, Leganés, Dortmund i Athletic), no es vol perdre el partit contra el Barça. Tampoc Diego Costa, visiblement recuperat del traumatisme al peu.

Els centrals Godín i Giménez, en canvi, es van entrenar al marge. Giménez va tocar pilota. Si no arribés a temps, Savic i Lucas actuarien a l’eix de la defensa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)