Barça

Primeres visites a l’Espai Memorial de Nuñez

Avui s’ha obert l’Espai Memorial dedicat a Josep Lluís Nuñez i ja han estat milers les persones que han volgut retre el seu últim adéu al que fou president del FC Barcelona entre el 1978 i el 2000. Un dels primers en visitar el Memorial, situat al Camp Nou, ha estat el vicepresident Jordi Cardoner. “Per sobre del president, marxa una bona persona. És meritori que el puguem acomiadar com l’estem fent”, ha dit. El directiu ha elogiat la feina feta per Nuñez durant el seu mandat. “Destacaria el model de gestió que va instaurar. Va ser el primer president de la Lliga espanyola que va entendre el model de negoci actual, amb els drets televisius i els ingressos. I, en segon lloc, la construcció de la Masia i la implementació del futbol formatiu com a tal, un model pel qual avui en dia se’ns admira”. També han assistit els directius Maria Teixidor i Silvio Elías.

En el memorial assistiran els primers equips professionals i una representació dels equips formatius i esports amateurs. Al llarg del dia d’avui ho faran els d’hoquei patins, futbol, handbol, futbol formatiu i esports amateurs i demà els de bàsquet, futbol sala i possiblement el femení. Abans dels entrenaments, els equips han guardat un respectuós minut de silenci.

També han passat pel memorial els membres de l’Associació Barça Jugadors (ABJ) encapçalats per Ramon Alfonseda, el seu president Amb ell hi eren ex jugadors com Tente Sánchez, Pepito Ramos, Zubiría l’ex massatgista Àngel Mur i molts d’altres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)