Tràmit superat

Copa. El Barça goleja la Cultural Leonesa (4-1) i accedeix als vuitens de final amb gols de Denis Suárez (2), Munir i Malcom. Riqui Puig debuta davant de més 76.000 espectadors

El Barça, que ha tingut la baixa d’última hora d’Arturo Vidal, amb febre, ha superat sense problemes el tràmit dels setzens de final de la copa. Ho ha fet golejant a la Cultural Leonesa (4-1) davant més de 76.000 espectadors, en un altre èxit de la ja clàssica diada del soci solidari.

El partit ha servit perquè es reivindiquessin alguns dels jugadors amb menys minuts, com Munir, Denis i Malcom, els tres golejadors, i per veure en acció alguns jugadors del filial. Ha debutat Riqui Puig, una de les perles del planter que ha deixat grans detalls com l’assistència del quart gol a Denis, i ha tingut minuts Oriol Busquets, una vegada recuperat de la lesió que es va fer el passat mes de febrer.

Ha començat valenta la Cultural Leonesa el partit. El seu entrenador, Víctor Cea, molt qüestionat, ha enviat als seus jugadors cap endavant i han arribat un parell de vegades a la porteria de Cillessen en els primers minuts. El porter holandès, que ahir va rebre l’alta mèdica, ha hagut d’intervenir després d’una rematada de Mancebo.

Els bons primers minuts dels visitants han donat pas a unes quantes arribades blaugrana i tres gols abans del descans. Els tres fets per tres homes amb poca participació que han aprofitat els minuts que han tingut avui. Munir ha inaugurat el marcador amb una gran mitja volta, Denis Suárez ha fet el segon amb un xut des de fora de l’àrea i Malcom ha marcat, de cap, després d’una centrada de Rakitic. El croat ha estat dels pocs habituals amb minuts. També ha jugat Semedo i en la segona part ho han fet Sergio Busquets i Lenglet, que han entrat pels dos anteriors.

Amb l’eliminatòria sentenciada, els de Valverde han concedit en els primers minuts de la segona part més oportunitats del que seria desitjable contra un rival d’inferior categoria. Una d’elles l’ha aprofitada el català Josep Señé per marcar un gol que no oblidarà mai. Com tampoc oblidarà mai Riqui Puig la gran assistència que ha fet a Denis Suárez perquè el gallec hagi marcat el quart i tancar el marcador.