Barça

Portes obertes a Denis tot i superar l’examen amb nota

Reivindicació. El Barça espera poder donar sortida al gallec durant aquest mercat d’hivern, mentre que el migcampista anima el club a aprofitar els recursos del planter abans de fitxar

El bon partit de Denis Suárez contra la Cultural Leonesa a la copa del rei li va servir, al gallec, per reivindicar-se en una temporada en què està passant molt desapercebut, havent participat en només tres partits. El blaugrana, alertat per Ernesto Valverde, tenia molt clar que el de dimecres era un test per als jugadors menys habituals i Denis se’l va prendre com a tal. Va fer un molt bon partit i en va sortir satisfet, però no és clar que això pugui capgirar la seva difícil situació dins l’equip, en què ha vist com es convertia en l’última rotació del mig del camp. “M’he sentit molt bé al camp. Ha estat un examen per a mi i crec que l’he superat, però ja veurem si jugo dissabte. L’última decisió és sempre de l’entrenador”, va dir després del partit, en què va admetre: “No tinc els minuts que volia tenir i jo només vull jugar. Crec que estic treballant bé i el meu únic objectiu és jugar més.” Així de clar va ser quan se li va preguntar pel seu futur, un futur que podria passar per un canvi d’aires en el mercat d’hivern.

El club té clar que si es queda no jugarà, i està esperant que, en les properes setmanes, arribi una bona oferta per Denis. De moment, sembla que el futur del blaugrana és a l’estranger, i podria tornar a Anglaterra, on ja va defensar els colors de les categories inferiors del Manchester City. Aquest cop és l’Arsenal qui el vol, i Unai Emery té entre cella i cella aconseguir la incorporació del gallec, de 24 anys, el mes de gener.

“No cal buscar fora”

En les últimes temporades, els joves del planter no estan tenint gaires oportunitats per fer-se un lloc en el primer equip, i això Denis ho sap molt bé. Per això, el gallec va ser molt clar en el seu missatge cap al club: primer, mirar al planter; després, al mercat. “Al planter hi ha molt nivell i no cal anar a buscar a fora quan tens tant nivell a casa”, va dir Denis, sense titubejar.

En una setmana en què Carles Aleñá ha marcat el seu primer gol en lliga –diumenge contra el Vila-real– i en què dimecres va debutar una de les promeses més esperançadores com Riqui Puig, i van tenir minuts homes com Oriol Busquets, el gallec té clar que els joves mereixen que se’ls tingui en compte. “Quan hi ha tant nivell i tan bons jugadors al planter, és necessari que el club aposti per ells”, va sentenciar amb claredat Denis Suárez als mitjans.

EL PROTAGONISTA

Ha estat un examen per a mi i crec que l’he superat, però ja veurem si jugo dissabte. L’última decisió és de l’entrenador
Denis Suárez
No tinc els minuts que volia tenir i jo només vull jugar. Crec que estic treballant bé i el meu únic objectiu és jugar més
Denis Suárez
Quan hi ha tant nivell i tan bons jugadors al planter, és necessari apostar per ells. No cal anar a buscar res fora
Denis Suárez
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)