Barça

De Jong nega un acord amb el PSG

Mercat blaugrana. L’holandès diu que no marxarà en el mercat d’hivern i desmenteix ‘De Telegraaf’, que ahir publicava que havia arribat a un principi d’entesa amb el club francès, disposat a pagar 75 milions d’euros a l’Ajax pel seu traspàs

Frenkie de Jong assegura que encara no està preparat per prendre una decisió sobre el seu futur i que de cap manera no sortirà de l’Ajax en el pròxim mercat d’hivern. El jove futbolista de 21 anys, internacional per Holanda i objectiu principal del Barça per reforçar el seu mig del camp, va desmentir així la informació que ahir publicava el diari De Telegraaf sobre un suposat acord entre ell i el París Saint-Germain. El rotatiu holandès assenyalava que dijous, en una reunió a Amsterdam, l’Ajax i el mateix Frenkie de Jong haurien arribat a un principi d’entesa amb el club de Nasser al-Khelaifi.

“No hi ha cap acord, encara no he decidit res”, sentenciava De Jong, en un gest que la premsa del seu país ha interpretat com una bona notícia per als altres clubs, com el Barça i el Manchester City, que pretenen incorporar-lo. El seu representant, Ali Dursun, també va negar la notícia de De Telegraaf, segons Ràdio Montecarlo, després de reunir-se amb el director esportiu del Barça, Éric Abidal, i amb el també representant Mino Raiola. Dursun va desmentir també que el PSG estigui disposat a pagar els 75 milions d’euros que demanaria l’Ajax pel jugador. El club parisenc ha d’anar amb compte davant la seva federació i la UEFA per tal de no traspassar la barrera del fair play financer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)