Barça

Cordialitat a la Casa Batlló

La prèvia. Les directives de l’Espanyol i el Barcelona es van trobar per dinar en un marc incomparable, amb el president blanc-i-blau, Chen Yansheng, com a amfitrió dels blaugrana

Les directives de l’Espanyol i el Barcelona es van trobar ahir a la Casa Batlló per fer el tradicional dinar abans del partit. Per part de l’Espanyol hi van assistir Chen Yansheng, el president; Mao Ye, conseller i adjunt a la direcció general corporativa; Roger Guasch, director general corporatiu, i Agustín Rodríguez, director de comunicació i de relacions institucionals, mentre que per part del Barcelona van anar a la trobada Josep Maria Bartomeu, president; Silvio Elías i Xavier Vilajoana, membres de la junta directiva, i Guillermo Amor, director de relacions institucionals i esportives del primer equip de futbol. Nina Bernat i el seu germà Xavier Bernat, família propietària de la casa modernista, no van perdre l’ocasió de saludar tota la comitiva. L’Espanyol ha fet de les trobades amb les directives un esdeveniment social. El club, des de fa gairebé un any, està cuidant al detall aquest aspecte i sempre busca llocs emblemàtics de Barcelona. Ahir les dues directives van dinar en un marc incomparable i ple de cordialitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)