Barça

Els que el gaudeixen de prop ho tenen clar

Només un rei. Jordi Alba va carregar contra el cinquè lloc de Messi en la Pilota d’Or, que va qualificar de “mentida”, i Piqué va afirmar que les votacions són “una mica estranyes”

Més enllà dels dos llançaments de falta que van acabar en gol, l’exhibició de Leo Messi dissabte a Cornellà-el Prat va fer també que es qüestionés encara més l’elecció de la Pilota d’Or, només cinc dies després que se’n coneguessin els resultats, que van situar l’argentí en una sorprenent cinquena posició i el van deixar fora del podi onze anys després. Tot un absurd, avivat encara més per la polèmica sorgida en els últims dies sobre la presumpta alteració d’alguns dels vots, i que alguns blaugrana, com Jordi Alba, van aprofitar per denunciar en zona mixta amb unes paraules molt dures, en què també va llançar un dard a Pelé, que havia menyspreat la qualitat de Messi: “La Pilota d’Or és una mentida, hi ha moltes campanyes de clubs i de premsa; és respectable tot el que es faci, però tothom sap que Messi és el millor. El premi és individual, no per haver guanyat títols. I per a mi és el millor jugador del món. Pelé no hi deu veure gaire bé si diu el que diu de Leo.”

Més mesurat va ser l’actual responsable de relacions institucionals i esportives del primer equip, Guillermo Amor, que va recordar que “un pot ser molt bo un dia, però jugar tan bé tants anys només ho fa Leo, que ha demostrat un cop més que és el millor”. També Valverde va assenyalar que “crida l’atenció” el fet que Messi no estigui entre els escollits en els premis a millors jugadors de l’any. I Busquets tampoc es va sorprendre pel que havia fet el 10 blaugrana: “Ja sabem el que és capaç de fer. Per això és el millor del món.” Piqué tampoc va amagar el seu escepticisme amb relació als resultats de la Pilota d’Or: “S’ha parlat molt d’això. Sabem com de bo és Leo; per a nosaltres, és el millor. Són unes votacions una mica estranyes.”

LES REACCIONS

La Pilota d’Or és una mentida; hi ha moltes campanyes de clubs i premsa, però tothom sap que ell és el millor
Jordi Alba
S’ha parlat molt d’això. Per a nosaltres, Leo és el millor. Aquestes votacions són una mica estranyes
Gerard Piqué
Un pot ser molt bo un dia, però jugar tan bé tants anys només ho fa Leo, que demostra que és el millor
Guillermo Amor
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)