Barça

“Parlar de Leo és parlar del millor”

Pochettino. El tècnic argentí elogia un cop més el seu compatriota i es mostra confiat a poder aprofitar que el Barça està ja classificat com a primer de grup i que jugarà amb els menys habituals per guanyar i assegurar-se el pas a vuitens

Mauricio Pochettino és conscient que es juga la classificació per als vuitens de final de la Champions en un dels estadis més complicats de la competició i contra un dels aspirants al títol, i sap que això no serà gens fàcil. Pochettino és optimista “per necessitat” i ni tan sols les ja anunciades rotacions d’Ernesto Valverde el tranquil·litzen. “El Barça té 24 o 25 jugadors capaços d’aportar qualitat, i no és fàcil ser un substitut de Suárez, òbviament de Messi, de Piqué... Tot i així, juguin els que juguin tindran la motivació de voler mostrar el nivell que tenen”, va afirmar l’entrenador argentí. “Jo em centro en l’11 inicial. Nosaltres juguem contra el Barcelona, que té una habilitat increïble”, va dir Pochettino, que té molt clar que, tot i dependre d’ells, vol estar centrat en el que fan ells a l’estadi blaugrana. El tècnic dels spurs, a més, afirma que necessiten “jugadors de qualitat per poder desafiar aquesta mena d’equips”, i va assegurar que tots els convocats tenen possibilitats de jugar d’inici. L’extècnic de l’Espanyol va parlar també del seu compatriota Leo Messi, el més destacat en el derbi del cap de setmana passat. “Parlar de Messi és parlar del millor jugador del món; qualsevol persona que tingui una mica de noció sobre futbol no en té cap dubte”, va sentenciar, sense titubejar, Mauricio Pochettino.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)