Barça

Iniesta: “No hem de ‘matar’ Dembélé. La situació encara és solucionable”

Andrés Iniesta. L’ex capità, present aquest matí en un acte publicitari a Barcelona, assegura que la situació amb Ousmane encara no ha arribat a un punt crític de no retorn i creu que és un jugador absolutament vàlid pel Barça

“El tema de Dembélé cal solucionar-lo i no matar al jugador. Encara hi ha remei. Dembélé és absolutament vàlid per aquest club. Lògicament hi ha unes normes internes de vestidor i cal complir-les. El meu consell com a ex company és que arribi cada dia a l’hora. És el que pertoca. Però bé, la situació no és crítica per tres retards. Cal ajudar-lo”. Són paraules de fa uns minuts d’Andrés Iniesta.

El manxec ha participat aquest matí en un acte publicitari de la marca Ariel, a Barcelona, i ha repassat tota l’actualitat blaugrana. El nom d’Ousmane Dembélé, com ja va succeir ahir en les rodes de premsa de Valverde i Lenglet, ha estat tema central. L’ex capità del Barça, però, també ha parlat d’altres qüestions com la Pilota d’Or: “Seria injust dir que Modric no es mereix la Pilota d’Or, però llavors caldria explicar quins elements s’apliquen en la votació. Per mi Messi continua sent el millor del món. El millor de la història. Cada dia se supera a sí mateix i porta quinze anys seguits sent el millor”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)