Barça

Adormir-se es paga car

Cas Dembélé. El club blaugrana multarà el davanter francès amb 100.000 euros pel retard de dues hores en l’entrenament de diumenge i que tant va fer enfadar Valverde

Adormir-se li costarà un ull de la cara a Ousmane Dembélé. Segons va revelar el diari AS, el FC Barcelona imposarà una sanció de 100.000 euros al davanter francès pel retard de dues hores en l’entrenament de diumenge passat, precisament l’endemà de la seva bona actuació en el derbi contra l’Espanyol, amb gol inclòs. Segons la informació, el càstig econòmic es podria “multiplicar o triplicar”, tenint en compte que Dembélé és reincident i que aquest no és el primer acte d’indisciplina que protagonitza. En multes pels seus retards podria haver pagat una xifra que s’acosta ja als 50.000 euros, el que n’ha pagat més de la plantilla.

Aquest últim, però, va fer enfadar, i molt, Ernesto Valverde perquè aquest li havia tornat a fer confiança i li havia tornat la titularitat després de veure’s obligat a deixar-lo fora de la convocatòria en el passat partit contra el Betis. El club està intentant de totes les maneres ajudar el futbolista perquè posi fi a aquestes actituds i els seus companys d’equip també.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)