Barça

El Barça empata i acaba invicte la fase de grups (1-1)

Sense derrotes. Els de Valverde s’han avançat amb un gol de Dembélé però han sucumbit en una segona part dominada pel Tottenham

Barça i Tottenham han empatat a un en l’últim partit de la fase de grups, i són els dos equips classificats per als vuitens de final de la Champions League, com a primer i segon de grup respectivament. El Barça, que ja tenia la feina feta, s’ha avançat ben aviat amb un golàs d’Ousmane Dembélé, que ha robat la pilota al mig del camp i, amb una conducció espectacular, s’ha plantat dins l’àrea de Lloris per fer el primer. Els blaugrana han dominat i, tot i la necessitat de guanyar, al Tottenham li ha costat apropar-se a Cillessen amb perill. Ho ha aconseguit a la mitja hora de joc, primer amb una centrada de Rose que no ha rematat ningú, i després amb un u contra u de Son davant Cillessen que ha guanyat el porter. Abans del descans, el Barça podria haver ampliat l’avantatge en l’electrònic, però el xut de Coutinho s’ha estavellat al pal.

El Tottenham ha sortit a la segona part amb la clara intenció de marcar i no dependre del que feia l’Inter, i ha posat en problemes a Cillessen en un parell d’ocasions. El porter blaugrana, però, ha estat determinant un altre cop en una rematada d’Eriksen i una altra de Son. Els anglesos han tingut més controlada la segona part i han tingut una ocasió molt clara en el 75’, just quan a Milà Icardi situava l’Inter segon de grup. Lucas Moura ha rematat de cap una centrada des de l’esquerra però Cillessen l’ha tret sobre la línia. El Barça ho fiava tot al contraatac i ha tingut el gol a prop en el 84 però Coutinho ha estavellat, un altre cop, la pilota la pal. En la jugada següent, el Tottenham ha trobat el premi i Moura ha rematat a plaer una centrada de Kane per empatar el partit. Els de Poccettinho han buscat el gol de la victòria fins el final per assegurar-se la classificació, però no els ha calgut gràcies a l’empat de l’Inter contra el PSV.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)