Barça

El FC Andorra admet converses “amb diversos grups inversors”

Gerard Piqué. El central blaugrana, a través del grup empresarial Kosmos, negocia la compra del club andorrà, que milita a primera catalana, i que té un deute d’entre 200.000 i 300.000 euros

Aquest matí s’ha conegut que Gerard Piqué, a través del grup empresarial Kosmos, estava en negociacions per comprar el FC Andorra, que milita a primera catalana, i fa una estona el club andorrà, que es troba en una mala situació no només esportiva, sinó també econòmica ja que arrossega un deute d’entre 200.000 i 300.000 euros, ha confirmat converses amb diversos grups inversos, encara que sense concretar amb quins: “El Futbol Club Andorra ha tingut converses amb diversos grups inversors amb vista a assegurar el compliment dels seus objectius esportius i per millorar la situació econòmica del club. A data d’avui, cap de les negociacions iniciades ha conclòs. Qualsevol acord a què es pugui arribar haurà de ser aprovat per l’assemblea de socis del club”.

En la possible operació, a més de Kosmos, també hi podria estar involucrat algun altre grup empresarial. L’acord amb el club que presideix Albert Ferré això sí, dependrà també de l’aprovació d’una nova Llei de l’Esport, prevista per a la propera setmana, que ha de permetre l’entrada de capital estranger a les entitats esportives del país andorrà que competeixen en federacions estrangeres, com és el cas del FC Andorra, que participa en competicions catalanes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)