Barça

Cruyff Court a Banyoles

Inauguració. Amb Fontàs de padrí, és el setè dels quinze que s’inauguraran a Catalunya arran de la col·laboració entre la Fundació Cruyff, la Fundació Bancària La Caixa i la Fundació Barça

Ahir es va inaugurar un nou Cruyff Court a terres catalanes. Va ser a Banyoles i duu el nom i està apadrinat per Andreu Fontàs, el jugador format al planter del Barça i actualment a l’Sporting Kansas City. Es el setè dels quinze que s’inauguraran a Catalunya arran de la col·laboració entre la Fundació Cruyff, la Fundació Bancària La Caixa i la Fundació Barça per promoure l’esport com a via d’inclusió i cohesió social i compta amb el suport de l’Ajuntament de Banyoles. Van assistir a l’acte d’inauguració Andreu Fontàs, la directora de la Fundació Cruyff, Pati Roura; la coordinadora d’Aliances i Col·laboracions de la Fundació Barça, Yolanda Antín; el director de l’Àrea d’Acció Comercial i Educativa de la Fundació. El camp inaugurat a Banyoles se suma al Cruyff Court de Les Roquetes de Ronaldinho, el de Hristo Stòitxkov de Martorell, el de Sergio Busquets de Badia del Vallès, el de Carles Puyol de la Pobla de Segur, el de Gerard Piqué de Sant Guim de Freixenet i al primer de tots, el de Xavi Hernández a Terrassa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)