Barça

El rival en els vuitens de la Champions, avui al migdia

Sorteig. El Liverpool, el Manchester United, la Roma, l’Ajax, el Lió i el Schalke 04 són els possibles candidats a enfrontar-se al Barça en la primera eliminatòria de la lliga de campions

El Barça coneixerà avui, en un sorteig que començarà a les 12 del migdia i que es podrà seguir per Barça TV, Movistar Liga de Campeones i Eurosport, quin serà el seu rival en els vuitens de final de la lliga de campions, unes eliminatòries que es disputaran entre els dies 12, 13, 19 i 20 de febrer –anades– i 5, 6, 12 i 13 de març –tornades. El fet que l’equip d’Ernesto Valverde hagi quedat primer del seu grup l’assegura jugar la tornada al Camp Nou, a banda d’enfrontar-se a un segon que no pot ser ni l’Atlético de Madrid, per ser un equip de la mateixa lliga, ni el Tottenham, per haver compartit grup amb els blaugrana. Els candidats, doncs, són el Liverpool, el Manchester United, la Roma, l’Ajax, l’Olympique de Lió i el Schalke 04, sis equips de nivells i característiques de joc molt diferents. Òbviament, la bola a evitar és la del Liverpool, l’actual líder de la Premier League i subcampió d’Europa, un conjunt temible que, a més, té una manera de plantejar els partits, amb intensitat i amb predilecció pels contraatacs, que no li va gens bé al Barça. En un segon terme sorgeix el Manchester United de Mourinho, que tot i la seva constant irregularitat està farcit d’estrelles, a banda de disposar del factor Old Trafford, i la Roma, un conjunt que la temporada passada ja va demostrar a l’equip de Valverde de què és capaç si té el dia. En tercer lloc, l’Olympique de Lió i l’Ajax tenen arguments per plantar cara al Barça, tot i que a doble partit els blaugrana no haurien de tenir gaires problemes per passar de fase si fan les coses mitjanament bé. Ja per acabar, i com a ventafocs, hi ha el Schalke 04, un equip que travessa una gran crisi de joc i de resultats i que, ara per ara, es presenta com l’equip que tots els campions de grup desitgen.

A banda del Barça, els altres equips que estaran en el bombo 1 són el Real Madrid, el Borussia Dortmund, el Bayern de Munic, el París Saint-Germain, el Manchester City, el Porto i la Juventus.

LES DATES

Les anades es jugaran els dies 12, 13, 19 i 20 de febrer i les tornades, el 5, 6, 12 i 13 de març

ON ES POT VEURE

El sorteig es pot seguir per Barça TV, Movistar Liga de Campeones i Eurosport
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)